Magazin > VIP
1 ogledov

Sina sta poimenovala po Tomu Cruisu

Njun prvorojenec je dobil ime po četrti, v kateri je bil spočet. Žurnal24 main
David Beckham je razkril, po kom sta z ženo Victorio poimenovala svojega najmlajšega sina, Cruza. Ta je ime dobil po igralcu, Tomu Cruisu, ki je dolgoletni prijatelj družine Beckham.

Nogometaš David Beckham in hollywoodski zvezdnik Tom Cruise sta se zbližala leta 2003, in že takrat je igralčevo ime postalo nekakšna inspiracija za Davidovega najmlajšega sina, Cruza. Ta se je rodil dve leti kasneje, leta 2005, ko je Becks igral za špansko reprezentanco Real Madrid.

V svoji novi knjigi je David dokončno razkril izvor Cruzovega imena. "Ko sva z Victorio spoznala Toma, sem ji rekel, da je Cruise čudovito ime, ki pa ga lahko črkujeva drugače. In, ker sva tedaj ravno živela v Španiji, sem predlagal, da bi črkovala v španskem jeziku.“

Vsa imena Beckhamovih otrok naj bi imela nek "skrivni“ pomen. Prvorojenec Brooklyn naj bi svoje ime dobil po tem, ko je bil spočet v slavni newyorški četrti, Romeo pa je zaenkrat edini, čigar ime ostaja uganka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.