Magazin > VIP
25 ogledov

Sina tokrat ponuja za dva tisočaka

Damjan Murko Klavdija Gobec
Damjan Murko se že vneto pripravlja na sinov prvi rojstni dan.

Na uredništvo smo spet dobili ponudbo Damjana Murka (pevec se je na medije s podobno ponudbo obrnil že ob krstu svojega prvorojenca), v kateri piše: "Javljamo se vam iz tajništva Damjana Murka. Ker v tem mesecu njegov sin Tiar praznuje prvi rojstni dan, sta se zakonca Murko odločila, da fotografije z zabave ponudita zainteresiranemu mediju, in sicer za 2.000 evrov neto. Damjan je seveda prepričan, da bodo fotografije šle za med, prav tako kot ekskluziva s krsta njegovega sina. V kolikor vas ponudba zanima, smo vam na voljo na tem naslovu. Kar se pa tiče honorarja zgodbe in fotografij, le-tega ni možno na noben način zniževati, poskušati barantati za ceno fotografij, kot se je to pred časom že dogajalo, s prodajo neke druge zgodbe, ki jo je Damjan ponujal medijem."

Damjan nam je izdal, da je zanimanja tudi tokrat veliko. "V Sloveniji je veliko kvalitetnih in dobrih medijev, ki morda na tržišču niso tako dolgo in bi si morda želeli te ekskluzive. To govorim glede na odzive. Se pa z ženo še nisva odločila, komu prodati. Seveda je tudi cena nižja, saj sva otroka pokazala že na krstu, takrat sva dobila pet tisoč evrov, polovica je šla v dobrodelne namene. Našli smo družino, ki smo jim privoščili morje in hribe. Seveda pa mora nekaj od tega imeti moj otrok. Živimo v času, ki ni rožnat. Vendar je država do tistih, ki varčujejo, tako neizprosna, da mi raje vse sproti porabimo, nekaj pa mu le dajemo v šparovček, da si bo lahko kasneje kaj tudi sam izbral. Po malo mu privoščimo vsega, vsega pa tudi ne, saj se mi ne zdi vzgojno," pravi Murko.

Razkošje za prvi rojstni dan

Štajerski slavček svojemu prvorojencu pripravlja slavje, o katerem se bo še dolgo govorilo: "Bo okoli 40 povabljenih, prijatelji in sorodniki, imeli bomo balone v naravni velikosti risanih junakov, ki bodo usklajeni s torto, samopostrežni bife, zapel bom z mladim glasbenikom Tomažem, ki bo poskrbel tudi za presenečenje. Res bo nekaj posebnega."

In koliko ga bo stalo razkošno praznovanje? "Čisto iskren bom. Če si Damjan Murko, je malo lažje, saj določeni giganti pristanejo na kompenzacijo, sem pa vedno za to, da se kvaliteta plača. Sklepam po sebi (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.