Magazin > VIP
62 ogledov

Sina Toma Hanks išče britanska policija

tom hanks, chet hanks Profimedias
Chet Hanks, sin Toma Hanksa in Rite Wilson, je v težavah. Išče ga namreč britanska policija.

Govorice, da ima Chet Hanks že dalj časa težave z drogami in alkoholom, očitno držijo. 24-letnega raperja so pred kratkim povabili v London, kjer je bil v nekem klubi častni gost. Kot pravijo očividci, se  je mladenič, ko je spil kar nekaj kozarčkov preveč, začel obnašati nemogoče. "Ali veste, kdo sem,“ je spraševal ostale obiskovalce. Ker ga niso prepoznali, se je sin oskarjevca Toma Hanksa razjezil in v družbi prijatelja in treh deklet zapustil lokal ter se podal nazaj v hotelsko sobo, kjer je dekleta povabil v svojo posteljo, a so ga zavrnila. To je 24-letnika še bolj ujezilo, zato je začel kričati. Zahteval je tudi kokain, še trdijo viri, ki pa ga menda ni dobil.

Ker so se ostali gostje hotela začeli pritoževati nad hrupom, je osebje poskušalo raperja pomiriti. "Slišati je bilo le razbijanje. Naslednje jutro je izginil in za seboj pustil uničeno sobo. Vse je bilo razbito,“ se še spominja vir.

V primer se je vključila britanska policija, ki Hanksa sedaj išče, saj bi ga rada zaslišala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.