Magazin > VIP
5 ogledov

Sinéad Miley zagrozila s tožbo

Sinead O'Connor Reuters
Spor med Sinéad O'Connor in Miley Cyrus je dobil nove razsežnosti.

Miley Cyrus se je na dobronamerno pismo Sinéad O'Connor, v katem ji pevka svetuje, naj se preneha obnašati kot prostitutka, odzvala s preprostim sporočilom na Twitterju. Pod starimi tviti Sinead je zapisala: "Pred Amando Bynes … je bila ...," igralki Amandi Bynes so namreč pred kratkim diagnosticirali shizofrenijo in bipolarno motnjo. 

O'Connorjeva se je na to odzvala z drugim odprtim pismom. "Miley … resno? Komu za vraga svetuješ? To, da se spravljaš name, je še bolj pof***** neumno, kot to, da se obnašaš kot prostitutka in se sklicuješ na feminizem. Danes si objavila moje tvite, ki so stari dve leti, in ki sem jih zapisala v času, ko se nisem počutila dobro in sem bila potrebna pomoči, ti pa si jih prikazala, kot da sem jih objavila nedavno. S tem se delaš norca iz mene in Amande Bynes, ki trenutno trpi za duševnimi težavami, zaradi katerih je že poiskala pomoč," je zapisala in ji zagrozila: "Takoj odstrani svoje tvite, drugače se ti bodo oglasili moji odvetniki. Prepričana sem, da se ti bodo oglasile tudi odvetniške skupine za zaščitno duševnih bolnikov. Iz ljudi, ki trpijo, se je nedopustno delati norca."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.