Magazin > VIP
7626 ogledov

Sinéad O'Connor takole oblečena na sinov pogreb

Sinéad O'Connor
1/3
Profimedia
Na sinov pogreb je prišla v rožnati trenirki.

Pevka Sinéad O'Connor prestaja najhujši čas v svojem življenju. Njen sin, 17-letni Shane, si je pred nekaj dnevi sodil sam. Po njegovi smrti je Sinead objavila sporočilo, v katerem je namignila, da bo storila samomor, zato so jo za nekaj časa odpeljali v bolnišnico.

Shana so v Dublinu že pokopali. Zvezdnica je na pogreb prišla oblečena v rožnato trenirko. Kot poroča časnik Kildarenow, so bili žalujoči obvečeni, da je zaželelno, da ne pridejo odeti v črnino, saj se bodo od mladeniča poslovili s hindujsko žalno slovesnostjo. "Ravnokar smo se poslovili od našega čudovitega angela. Hindujska slovesnost je bila prelepa. Shanu bi bila všeč," je Sinead zapisala na Twitterju in dodala, da je sinu v krsto položila cigarete. 

Shane je bil drugi otrok Sinead O'Connor iz njene zveze z irskim glasbenikom Donalom Lunnyjem. V Dublinu rojena pevka ima še tri otroke. Je tudi že babica. Pevka je v vrsti zapisov na družbenih omrežjih kritizirala irsko zdravstvo in socialno službo. Za sinovo smrt je okrivila državo. Po njenih besedah je bil 17-letni Shane pred smrtjo sprejet v bolnišnico Tallaght, ker naj bi pred tem poskušal storiti samomor. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.