Magazin > VIP
38 ogledov

Sinead O'Connor pogrešana

Sinead O'Connor je v svoji karieri prejela tudi grammyja. Žurnal24 main
49-letna irska pevka je včeraj odšla na kolesarjenje, vrnila se ni.

Pevko Sinead O'Connor pogrešajo na območju Chicaga. Včeraj je odšla na kolesarski izlet, vrnila se ni. Njeno izginotje je policiji prijavil moški, katerega identitete policija ne želi razkriti. Policija je takoj sprožila obsežno iskalno akcijo, pevke še niso našli.

Nedavno je pevka na Facebooku objavila nekaj objav glede spora okrog skrbništva svojega sina. Z obtožbami se je spravila tudi nad najstarejšega sina, ki ga je obtožila, da noče skrbeti za mlajšega brata, kar po operaciji zaradi histerektomije ni zmogla sama. Pristal je v rejniški družini. Prav tako je novembra preko spletnih omrežij namignila, da je vzela preveč drog, a da so jo rešili. Takrat je na svojem Facebooku napisala, da obstaja zgornja meja bolečine, ki jo ženska še lahko prenese. Dodala je, da je v nekem hotelu na Irskem, kjer je prijavljena z lažnim imenom. Napisala je, da je trenutno vredna manj kot cunja.

V policijskih zapisnikih se je ta mesec že znašla; komedijanta Arsenia Halla je obtožila, da je on tisti, ki je pokojnega Princa oskrboval z drogo. Komediant jo je tožil. Prince je sicer avtor največje uspešnice v njene karieri, zanjo je napisal pesem Nothing Compares 2U.

Ameriški tabloidni portal TMZ je poročal, da naj bi se policija bala, da je samomorilna.

Komentarjev 1
  • Roadracer 06:11 17.maj 2016.

    Malo ste za časom. So jo že našli živo in zdravo...