Magazin > VIP
6 ogledov

Sinéad se je spet razšla z možem

Sinead O'Connor Reuters
Irska pevka Sinéad O'Connor je očitno res nestabilna. Po tem, ko je prejšnji teden oznanila, da se vrača k možu, s katerim se je po 16 dnevih zakona razšla, je zdaj sporočila, da sta šla spet narazen.

Zakona med Sinéad in Barryjem Herridgom je že drugič konec. Parček za tokratni razhod krivi irske medije, ki z njima po njunih besedah ravnajo zelo grdo. "Dejstvo, da je bil v zvezi z mano, je zelo slabo vplivalo na njegovo življenje. Nekateri mediji so se grdo spravili na naju, kar je začelo resno uničevati mojega moža, najin zakon pa je postajal nemogoč. Upam, da ga bodo mediji zdaj, ko ni več z mano, končno pustili pri miru," je na svoji spletni strani zapisala 45-letna pevka.

Sinéad je ponovni razhod z Barryjem oznanila komaj deset dni po tem, ko je medijem veselo razglašala novico, da sta se pobotala in da sta spet srečno zaljubljena. Kot kaže je zvezdnica očitno res čustveno nestabilna, kar je pred kratkim priznala tudi sama, pred nekaj dnevi pa naj bi celo skušala storiti samomor. O svojih občutkih ves čas razglablja prek Twitterja, kjer je nazadnje zapisala: "Odslej bom to, kar sem. Če komu to ni všeč, naj si poišče terapevta. Ker jaz sem čudovita, točno takšna, kakršna sem. Kot bi rekla Bridget Jones: še naprej bom to, kar sem. Pa čeprav to pomeni, da hočejo nekateri irski mediji uničiti moje ljubezensko življenje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.