Magazin > VIP
56 ogledov

Sinu ne bo plačal spremembe spola

Warren Beatty in Annette Bening Žurnal24 main
Igralec Warren Beatty ne namerava potrošiti niti centa za kirurško spremembo spola svoje transseksualne hčerke oziroma sina.

Zvezdniški par Warren Beatty in Annette Bening sta pripravljena kriti vse stroške nadaljnjega šolanja svojega 20-letnega sina Stephena Ire, ki se je sicer rodil kot ženska Kathlyn. Kar se tiče njegove kirurške spremembe spola, pa se bo moral mladenič znajti sam, je za National Enquirer povedal družinski prijatelj. "Warren je le s težavo sprejel celotno zadevo. In medtem ko se je končno sprijaznil, da njegova mala deklica živi življenje moškega, ne more sprejeti misli, da bi plačal za dejanski postopek."

Mladenič, ki je sicer odkriti aktivist transseksualne skupnosti, je študent prestižne fakultete Sarah Lawrence v New Yorku. "Stephen je zelo inteligenten in izredno neodvisen," je o prvorojencu zvezdniških zakoncev še povedal neimenovani vir. "To je njegovo potovanje in ne pričakuje, da bi mu starši plačali operacijo." Starša sta težko sprejela resnico, vendar se zavedata, da je bilo težje za Stephena, ki ga kljub temu, da mu ne bosta krila stroškov operacije, popolnoma podpirata, je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.