Magazin > VIP
1164 ogledov

Škandal: Bieberjevega vročega župnika odpustili, pevec mu je obrnil hrbet

carl lentz Profimedia
Težki časi za Carla Lentza, duhovno vodjo, ki so mu zaupali številni zvezdniki.

Župnik Carl Lentz ne vodi več cerkve Hillsong Church. Po tem, ko se je razvedelo, da je varal ženo, s katero ima tri otroke, so ga odpustili.

Lentz, ki po videzu bolj spominja na rock zvezdnika kot božjega služabnika, je bil še zlasti pri slavnih in bogatih zelo priljubljen. Justin Bieber je bil njegov dobri prijatelj, njegove precej konzervativne maše pa so redno spremljali tudi člani družine Kardashian, Chris Pratt in Selena Gomez.

Župnik je razmerje priznal in obljubil, da si bo poiskal pomoč. Justin Bieber in njegova žena sta Lentzu že obrnila hrbet. Prenehala sta mu slediti na Instagramu in vsi vemo, kaj to v današnjem času pomeni …

Škandal je izbruhnil po tem, ko je Lentzova pakistanska ljubica, ki se je predstavila kot Ranin, The Sun dala intervju. Povedala je, da jo je Lentz maja ogovoril v parku in se ji predstavil kot športni agent ter ji rekel, da mu je Bog naročil, naj ji pove, da mora poznati svojo vrednost in da je na njej nekaj posebnega. Čez čas je lepotica izvedela, da je poročen, a se mu kljub temu ni odrekla. "Drug z drugim sva bila obsedena,“ je dejala. Ko je njegova žena odkrila sporočila, je Lentz razmerje končal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.