Magazin > VIP
16 ogledov

Škandal na koncertu Brucea Springsteena

Bruce Springsteen Reuters
Bruceu Springsteenu so med koncertom odklopili mikrofon.

76 tisoč fanov ni moglo verjeti, kaj so si privoščili organizatorji londonskega koncerta Brucea Springsteena.

Pevec je na festivalu Hard Rock Calling v Hyde Parku nastopil kot zadnji. Po treh urah koncertiranja je na oder povabil Paula McCartneyja. Zares legendarni trenutek, kajti zvezdnika še nikoli prej nista nastopila v duetu. Po dveh odpetih pesmih, I Saw Her Standing There in Twist and Shout, sta se glasbeni legendi želeli posloviti še z enim hitom, a so jima organizatorji izključili mikrofona. Ura je namreč kazala že 23., ob 22.30 pa začne v Londonu veljati prepoved povzročanja hrupa.

"Eden naših najboljših koncertov. Ampak, resno, od kdaj je Anglija policijska država? Ali je na svetu preveč zabave? Ob 23. uri bi končali, saj smo nameravali zapeti le še eno pesem. In to v soboto! Koga smo motili?" se je po Twitterju spraševal Springsteenov kitarist Steven Van Zandt.

Organizatorje pa niso kritizirali le fani, ampak tudi župan Londona. Ta meni, da bi se odločil drugače, če bi ga le kdo vprašal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.