Magazin > VIP
44 ogledov

Škandal pred izborom miss Universe

Amy Willerton EPA
Tri dni pred finalnim izborom miss Universe 2013 je v javnost pricurljalo ime zmagovalke, ki naj bi domov odnesla glavno krono.

Kot kaže, se izbor miss Universe spopada s pravim škandalom, saj je eni od sodnic na Instagramu ob fotografiji, ki jo je menda objavila, ušlo ime zmagovalke in prve peterice deklet, ki se potegujejo za naslov najlepše v vesolju. Zdaj tako ves svet ve, da naj bi krono v soboto osvojila miss Velike Britanije Amy Willerton, med top petimi pa so se znašle še miss Španije, miss Poljske, miss Ukrajine in miss Venezuele, po tem vrstnem redu.

Sodnica, ki je to zakrivila, je Elena Semikina in je leta 2010 postala kanadska miss Universe. Ob napaki je povedala, da na Instagramu ni objavila takšne fotografije in da še ni določeno, katera bo zmagala. "Fotografija je lažna. Izbor se sploh še ni začel, jaz pa še nisem prišla v Moskvo," je razložila.

Amy Willerton je sicer znana britanska manekenka, ki je zaslovela z zmago v resničnostnem šovu Signed by Katie Price.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.