Magazin > VIP
50 ogledov

Škandali in spletke na Mistru Universe

Mister Slovenija
1/5
Misterslovenia.com
Tako kot na skoraj vsakem lepotnem tekmovanju tudi na letošnjem izboru za najlepšega mistra v vesolju ni šlo brez škandalov.

Potem ko smo poročali, da je predstavnik Portorika na letošnjem izboru Mister Universe doživel psihični zlom, naj bi težave povzročal še domačin Erick Jimenez Sabater, ki je osvojil lento najlepšega. Postavni lepotec je sicer ves čas veljal za favorita, vendar je bilo njegovo obnašanje vse prej kot pohvalno. Izkoriščal je prednost domačega terena in si dovolil zamujanje, odsotnost in pasivno angažiranost pri aktivnostih, ki so veljale za pomembne.

Slab vtis sta pustila tudi mister Havajev in mister Luksemburga, ki nista dobro prenesla slabe uvrstitve. Pokazala sta veliko razočaranje in s tem negativno presenetila organizatorje. Ti ugibajo, da je mister Luksemburga najverjetneje čutil pritisk po lanskem tretjem mestu svojega predhodnika.

Je pa Slovenija vsekakor pustila odličen vtis, saj naš Miha Dragoš Dominikansko republiko zapušča s tretjim mestom na tekmovanju za najlepše telo (Best Body Mister Unievrse 2012, op. a.) in nazivom prvega spremljevalca mistra Universe 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.