Magazin > VIP
378 ogledov

Skočir pred porodom še v Francijo

Big Foot Mama
1/3
Marko Delbello Ocepek
Grega Skočir v kratkem pričakuje drugega otroka.

December je mesec, ko imajo glasbene zasedbe po navadi najbolj nabit urnik. Sploh če gre za tiste najboljše. In tudi najboljši slovenski rockerji Big Foot Mama s frontmenom Grego Skočirjem na čelu niso izjema. Pevec bo sicer v prihodnjih dneh dobil še drugega otroka, a je kljub temu odšel v francoski Orcieres in na odprtju smučarske sezone na noge dvignil skoraj tisoč slovenskih žurerjev.

"Vsega hudega smo že vajeni, tako da tudi dolga pot v Francijo ni bila težava," je dejal Skočir in se ob vprašanju okoli novega družinskega člana nasmehnil. "Kmalu, kmalu, vse ob svojem času. Zdaj sem tukaj v Orcieresu na festivalu Knock Out, doma pa je vse pod nadzorom." Grega ima namreč skupaj s svojo izbranko Polono že fantka, ki sliši na ime Bor, v prihodnjih dneh pa bo na svet prijokal še en družinski član. Očku Skočirju se vidi, da žari, kar je skupaj s fanti dokazal tudi na koncertu za vse Slovence, ki so prišli na smučarsko odprtje sredi francoskih Alp.

"Kdor smuča, žura, kdor žura, smuča, kdor ne smuča, žura, kdor žura, ne smuča, pomembno je, da se imate fajn. In če se imate vi super, se imamo mi odlično," je zapriseženi rocker ob nastopu v party areni nagovoril množico, po odličnem koncertu pa tudi ni skrival zadovoljstva. "Super atmosfera je bila, uživali smo. Zdaj nas čakajo nove obveznosti in se z mislimi že vračamo domov, saj nas konec tedna znova čakata nastopa na Dolenjskem in v Kamniku."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.