Magazin > VIP
30 ogledov

Skopuški Jagger barantal s prostitutkami

Mick Jagger Žurnal24 main
Roker Mick Jagger naj bi kljub svojemu velikemu bogastvu najemal poceni prostitutke, s katerimi se je še dodatno pogajal glede cene njihovih spolnih uslug.

Vsaj tako trdi Debra Sharon Davis, avtorica knjige Backstage Pass VIP, v kateri razkriva sočne podrobnosti iz življenja slavnih in bogatih, med drugim tudi pevca skupine Rolling Stones Micka Jaggerja. In čeprav ima legendarni glasbenik danes na računu več kot dvesto milijonov funtov, naj bi v 70. letih, ko so bili že ena najbolj znanih rokerskih skupin, skrbno spremljal svoje stroške in pazil na vsak cent – celo ko je plačeval spolne usluge prostitutkam. Jagger naj bi si namreč, čeprav je lahko imel katerokoli dekle, privoščil tudi seks s prostitutkami, s katerimi pa naj bi barantal za ceno njihove usluge. "Jagger jim je povedal, koliko je pripravljen potrošiti, kot bi se dogovarjal za posle, vezane na svetovno turnejo. Pogajanja je imel tako rad kot glasbo, najbolj pa je spoštoval poslovneže, ki zaslužijo veliko denarja," je povedala avtorica in dodala, da je Jaggerja po seksu sicer vedno skrbelo, ali jih ni preplačal.

Kot primer njegove obsedenosti z denarjem je avtorica navedla tudi primer koncerta v okviru evropske turneje leta 1982 v Nemčiji, kjer je glasbenik pustil čakati svoje oboževalce več kot eno uro, ker je želel prej preveriti, koliko je zaslužil od prodanih vstopnic in ali se mu sploh izplača nastopiti.

Komentarjev 2