Magazin > VIP
38 ogledov

"Skrbelo me je, kako se bo hčerka znašla"

Miša Margan Kiana počitnice
1/4
Osebni arhiv
Po porodu hčerke Kiane se je Miša Margan prvič odpravila na počitnice z družino.

"Moram priznati, da me je precej skrbelo, saj nisem vedela, kako se bo na tako dolgi poti znašla moja sedemmesečna hčerka. Ampak vse skrbi so bile popolnoma odveč. Tako pač je, ko ne veš, v kaj se spuščaš pri takšnih avanturah," je povedala Miša Margan, ki se je prvič s svojo hčerko in možem odpravila v tujino.

"Najprej smo obiskali Verono, kjer sva se z Gorazdom udeležila sejma Vinitaly. To je vinsko-kulinarični sejem, na katerem ponujajo številne dobrote. To sta predvsem Gorazdovo področje in stroka. Nato smo odšli v Sieno in San Gimignano. Mestece, ki slovi po najboljšem sladoledu na svetu. To je bilo prvič, da sem ves dan pohajkovala po ozkih uličicah, pila kavico na sončku in uživala v družbi svoje princeske. Bilo je resnično čudovito in sproščujoče," je svoje prve počitnice v troje opisala sanjska ženska.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 14:25 03.maj 2014.

    Če bi imela količkaj mozga , ne bi odšla z sedemmesečnim otrokom dalj kot 1 h vožnje od Ljublane oz. Klinićnega centra.

  • jojo15 12:33 01.maj 2014.

    En zelo dobra igrica, za si krajšat čas ;)Samo 30% igralcev lahko preseže mejo 100 metrov na smučarski skakalnici. Vašemu prijatelju je že uspelo. Lahko tudi vam?Pojdite skakat na:http://s1.skijumpmania.com/r35693

  • razumnik 09:24 30.april 2014.

    Kdo je to?