Magazin > VIP
36 ogledov

Skrbi jih, da se bo ubila

Lady Gaga FameFlynet
Kontroverzna Lady Gaga na družabnih omrežjih objavlja skrb vzbujajoča sporočila.

Po tem, ko je Lady Gaga na Instagramu objavila dva rokopisa s temačnim besedilom, je zaposlene na omenjenem družabnem omrežju tako zaskrbelo za njeno duševno stanje, da so ji poslali elektronsko sporočilo. "Moje srce bo počilo brez tebe in se morda nikoli več zbudilo. S tem, da sem dolgo živela tako visoko, sem bila nizko ranjena. Oprosti in ljubim te," je le eden izmed citatov, ki jih je objavila Gaga. Čeprav sta rokopisa temačna, sta le del pevkine prihajajoče skladbe Dope, a je Instagram vseeno zagnal alarm in pevki pisal. "Člani skupnosti Instagram so po vaših objavah izrazili skrb za vaše dobro počutje. Pišemo vam, da vas seznanimo z pomembnimi varnostnimi informacijami," so zapisali, Gaga pa se je na to odzvala s smehom na Twitterju.

Čeprav gre le za verze in pevka v resnici ne kliče na pomoč, ne moremo mimo dejstva, da se v zadnjih mesecih spopada s številnimi stresnimi situacijami. Toži jo namreč nekdanji asistent in številni umetniki, ki trdijo, da je kopirala njihovo glasbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.