Magazin > VIP
3 ogledov

Skriva medijsko odmevnega ljubimca

Urška Čepin mediaspeed
Urška H. Čepin, skrivnostna glede nove ljubezni, pravi, da bi bilo razkritje preveč medijsko odmevno.

"Ne bi še dajala izjav in zasebnega življenja delila s širšo javnostjo. Sicer nimam težav z razkrivanjem osebnih zadev, vendar ljubezenskih zadev za zdaj raje ne bi izdajala, ker bi bilo preveč odmevno. Vse ob svojem času," je glede novega ljubimca skrivnostna Urška H. Čepin, ki je to poletje ni bilo veliko videti na domači družabni sceni. Sicer je z nami odkrito spregovorila o svojih počitnicah, poslovni in ljubezenski svet pa ostaja zavit v tančico skrivnosti.

"Prvi del poletja sem si malo odpočila in si vzela čas zase ter za svoje najbližje. Bila sem v Italiji, na Hrvaškem, na slovenski obali in v Beogradu. Obožujem poletje in sonce, čeprav sem rojena januarja. Lažje prenašam vročino kot mraz, tako da mi tudi trenutni vročinski val ne predstavlja težav," nam je zaupala in dodala:

"Drugi del poletja sem preživela delovno, za jeseni namreč pripravljam nove projekte. Podrobnejših informacij za enkrat še ne dajem, vendar lahko povem, da bo zelo zanimivo, odmevno in v televizijsko-glasbenem stilu. Prvo presenečenje lahko pričakujete že v septembru."

 

Komentarjev 2