Magazin > VIP
47 ogledov

Skrivnost Kimine ritke končno razvozljana

Kim Kardashian FameFlynet
Slavna zadnjica Kim Kardashian je že nekaj let tema pogovora v svetu zabave, zdaj pa naj bi končno spoznali resnico, ki tiči za njo.

Več časa se je ugibalo, če je Kimina ritka naravna in če ima v njej silikonske vsadke. Starleta se je teh govoric vztrajno otepala in celo pristala na rentgensko slikanje, ki je pokazalo, da v njeni zadnjici ni silikona. A to še ne pomeni, da si je ni dala povečati. Ameriški mediji namreč poročajo, da rentgen vsadkov ni pokazal zato, ker si je v zadnjico vbrizgala lastno maščobo - iz svojih nog.
"Kim je imela pred nekaj leti liposukcijo, pri čemer ji je kirurg maščobo iz nog vbrizgal v zadnjico. To je tudi razlog, zakaj rentgen ni pokazal nič," je izdal neimenovani vir. O tem je pred časom javno spregovoril tudi Kimin bivši mož Damon Thomas, ki je medijem izdal, da je imela Kim več plastičnih operacij, kar pa je zvezdnica seveda ostro zanikala.

Da njena ritka ni povsem naravna, je potrdila tudi plastična kirurginja Michelle Copeland, ki je povedala, da je več kot očitno, da ima povečano zadnjico, ter da rentgenski posnetki niso pravi dokaz za to, da si je ni dala povečati. "Povsem možno je, da ima takšne vsadke, ki jih rentgen ne zazna," je zaključila.

Komentarjev 2
  • smejka 14:38 24.avgust 2013.

    Ker to ni navadna smrtnica ima pač sexi zadnjico(RITKO),pa zelo važen je izvor(hi hi),sicer bi rekli da ima veliko RIT

  • Marc Cooper 13:23 24.avgust 2013.

    In sedaj ko to vem, bom lažje spal...