Magazin > VIP
6 ogledov

Skrivnost krvavega prstana

Burrell naj bi poskrbel, da je zaročni prstan izginil v noč. Žurnal24 main
Paul Burrell naj bi vedel več, kot je pripravljen povedati. Njegov nekdanji telesni stražar Michael Faux trdi, da nekje skriva okrvavljen prstan.
Michael Faux je na sodišču postregel z novimi podatki o smrti princese Diane in skrivnostih njenega butlerja Paula Burrella. Vse pa je povezano z okrvavljenim, domnevno zaročnim prstanom.

Burrell naj bi Fauxu povedal, da je z levega prstanca princese Diane odstranil prstan, ki naj bi ga ji podaril Dodi Al Fayed. Faux o tem ni smel govoriti, ker je podpisal dokument, s katerim se je zavezal k molku. "Podpisal sem dokument, šele nato pa mi je zaupal svojo skrivnost, saj se je tako želel zavarovati," je povedal Faux. Burrell naj bi potreboval podpis, saj bi ga razkritje podatka lahko močno obremenilo.

Zmedeno pričanje
Burrellovo pričanje v januarju je bilo polno nasprotij. Zanikal je kakršenkoli dogovor in tudi to, da bi imel v lasti Dianin prstan. "To ni moje mnenje o tem, kaj naj bi prstan predstavljal," je takrat dejal Burrell, ko so ga vprašali, ali je o prstanu govoril kot o zaročnem. "Nikoli nisem nikomur dejal, da imam ta prstan."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.