Magazin > VIP
112 ogledov

Skrivnostna Tina Semolič

Tina je trenutno srečna v Španiji. (Foto: Barbara Milavec) Žurnal24 main
Tina Semolič, ki se je spomnimo predvsem iz prejšnjega Big Brotherja, je trenutno v Španiji, vendar skrivnostno molči o svojem trenutnem stanju tako v zasebnem kot poklicnem življenju.

Zgovorne Koprčanke Tine Semolič se spomnimo predvsem po njenem nastopu v resničnostnem šovu Big Brother in kasnejših poskusih, da bi si ustvarila uspešno kariero v medijskem svetu v tujini. Vendar se je iz teh krogov, kot je povedala, zaradi slabih izkušenj umaknila. "Z mediji se ne ukvarjam več, ker so me določene stvari razočarale in presenetile v slabem smislu. Dvomim, da se bom kdaj vrnila." Vendar vseeno priznava: "Nikoli ne reci nikoli za karkoli."

Tina je trenutno v Španiji, vendar nam ni želela zaupati, kaj tam počne oziroma iz kakšnih razlogov jo je pot vodila ravno tja. Povedala je le, da se ukvarja s popolnoma drugimi stvarmi, in dodala: "Trenutno sem srečna in to mi je najbolj pomembno." Ali bo ostala na španskih tleh dlje časa, še ne ve. "Za zdaj mi je tukaj lepo, vendar ne delam dolgoročnih načrtov. Prepustila se bom toku dogajanja."


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.