Magazin > VIP
60 ogledov

Skupaj bosta tudi po smrti

Brittany Murphy Simon Monjack Žurnal24 main
Okoli 75 prijateljev in družinskih članov je včeraj k zadnjemu počitku pospremilo Simona Monjacka. Pokopali so ga poleg pokojne žene Brittany Murphy.

Od Simona Monjacka, ki je v nedeljo umrl zaradi zastoja srca, so se poslovili v kapeli Chapel of the Hills. Prav tam se je Monjack decembra poslovil od svoje preminule žene, igralke Brittany Murphy.

V ožjem krogu so ga svojci in prijatelji pokopali v parku Forest Lawn Memorial Park poleg Brittany. "Simonova želja je bila, da ga pokopljemo poleg nje," je pojasnil tiskovni predstavnik žalujoče družine Roger Neal.

Na pogrebu sta o pokojnem nekaj besed spregovorili tudi Brittanyjina mati Sharon Murphy in Monjackova mati Linda. "Sharon je bila zelo močna in je povedala, kako zelo rada je imela Simona in da sta Simon in Brittany zdaj skupaj," je povedal Neal. "Rekla jima je: 'Pogrešala vaju bom, otroka moja.'"

Monjacka, ki je imel v preteklosti težave s srcem, je v nedeljo našla Sharon. Gasilci, ki so prihiteli na kraj nesreče, so dejali, da bi lahko šlo za naravno smrt ali za nesrečo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.