Magazin > VIP
62 ogledov

"Skupaj sva bila predolgo"

Robin Wright FameFlynet
Ločitev je bila uničujoča, a Robin Wright kljub temu meni, da sta z oskarjevcem Seanom Pennom skupaj ostala predolgo. V intervjuju je z bralci delila tudi eno svojih skrivnosti.

"Ločitev sama po sebi in če so vpleteni otroci, je uničujoča. Še več. Eden od razlogov, zakaj sva se tolikokrat razšla in spet prišla skupaj, je bila želja, da bi skupaj obdržala družino. Če imaš otroke, je to družina in zato poskusiš spet in spet. Dolgo sva to delala," se je igralka Robin Wright odprla za britanski Telegraph.

S Pennom sta dokončno potegnila črto pod njunim zakonom leta 2009. Dve leti kasneje je na snemanju filma Rampart spoznala igralca Bena Fosterja, s katerim sta se nemudoma ujela. Storil je nekaj, kar prej ni doživela – povabil jo je na zmenek. "Pred tem me nihče nikoli ni povabil na zmenek. Nikoli. Poročena sem bila celo življenje in tudi pred tem, me ni nihče povabil na zmenek," je povedala.

S Fosterjem sta se prejšnji mesec zaročila. Skupaj se lotevata veliko novih stvari. Na prstancu leve roke ima tako vtetovirano črko B. "Ben ima vtetoviran R na istem mestu," smeje pove igralka. "Vse življenje sem bila ostro proti tatujem. A to se mi je zdela prava stvar, ker nisva tradicionalna." Njegova snubitev je bila zanjo presenečenje, pravi šok. "A že tako ali tako sva se počutila poročena. Skupaj sva od prvega zmenka."

Razpeta je med službo, Benom in otrokoma, 22-letno Dylan in 20-letnim Hopperjem. "Tukaj v Kaliforniji imam hišo, kamor se vračam vsak mesec in pol, da vidim otroka. Onadva prideta v New York. Ben in jaz letiva drug k drugemu. Poskrbimo, da vse teče."

Tudi s Seanom sta našla skupni jezik. "Sean obiskuje otroka, onadva obiskujeta njega in mene. Vsak ima svoje življenje."

Wrightova se je v zelo odprtem intervjuju dotaknila še ene skrivnosti, ki to ni več. Redno si namreč vbrizgava majhne količine botoksa. "Vsi to delajo, j******. Verjetno ne smem reči vsi, ker ne vem zagotovo, ampak, dajte no … Samo majčkeno botoksa dvakrat letno. Mislim, da večina žensk jemlje 10 enot, ampak zaradi tega vam obraz otrpne in ne morete premikati mišic. To je samo ena enota, ki jo vbrizgajo malo tu in tam, da se malo zabrišejo robovi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.