Magazin > VIP
29 ogledov

Skupini Take That postavila ultimat

Fantom se bodo pridružili soproge in otroci. Robbie Williams, ki se bo svoji nek Žurnal24 main
Na turneji skupine Take That bodo člane spremljale tudi njihove soproge, saj nekatere dvomijo v zvestobo svojih partnerjev.

Skupina Take That ni edina tarča rumenih strani, ki pišejo, da si na turneji njeni člani privoščijo skok čez plot.  A zdaj bodo fantje temu naredili konec.

V prihodnjem letu bodo fantje na 50 koncertov po Veliki Britaniji in Evropi s seboj vzeli svoje partnerke in otroke. Vzrok za to je soproga Marka Owena. Možu namreč ne zaupa, saj je v preteklosti že velikokrat skočil čez plot.

"Ko je Markova žena slišala za turnejo, je med njima postalo zelo divje," je razkril vir. "Prišla sta celo do točke, ko je rekla, da bo z njim odšla tudi ona in otroka, drugače vse skupaj odpade. O tem je Mark govoril s fanti in nihče ni predlogu nasprotoval. Omislili so si tudi varuške in avtobuse za otroke."

Mark se trudi, da bi rešil zakon. Marca je namreč priznal, da je svojo ženo Emmo prevaral kar desetkrat, odkar sta se leta 2004 spoznala. Viri blizu glasbenika upajo, da se jim bo s sinovoma, triletnim Elwoodom in 20-mesečnim Willowom, Emma res pridružila. "Odkar mu je dala še eno priložnost, noče biti daleč proč od nje," je še povedal eden izmed virov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.