Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Slaba gledanost odnesla Toša

scena 15.11.13. drzavljan tos, tadej tos, foto: planet tv Planet TV
Na Planet TV so ukinili oddajo Državljan Toš, saj ni izpolnila pričakovanj gledalcev.

Po posnetih in predvajanih osmih epizodah oddaje Državljan Toš na Planet TV se je oddaja umaknila s sporeda. Na Planet TV so pojasnili, da oddaja, glede na podatke o gledanosti, ni izpolnila pričakovanj gledalcev, zato je bila odločitev vodstva podjetja, da se oddaja umakne s sporeda.

"Ustvarjanje avtorskih oddaj, kar je tudi oddaja Državljan Toš, je najbolj zahtevno delo na televiziji, saj ni vnaprej preizkušene formule, za katero so ustvarjalci prepričani, da deluje. Na Planet TV smo bili z oddajo zadovoljni, prav tako z voditeljem Tadejem Tošem. Nam je bila oddaja všeč," je pojasnila Urša Čadež Kastelic, direktorica marketinga in odnosov z javnostmi.

Skušali bodo izboljšati in najti drugi termin

Sedaj bo programski direktor po njihovih navedbah preveril, kako bi oddajo lahko spremenili oziroma izboljšali ter jo vrnili nazaj na program. Kdaj točno se bo to zgodilo, Čadež Kasteličeva ne zna napovedati.

Na televiziji bodo razmislili tudi o drugem terminu. Sedaj je bila oddaja na sporedu ob sredah ob 22. uri, kar bi po njihovem mnenju lahko vplivalo na slabšo gledanost. "Mogoče slovenski gledalci še niso pripravljeni na poznourne pogovorne oddaje, žanr, ki je sicer v tujini zelo priljubljen," še dodaja Čadež Kasteličeva.

Obrnili smo se tudi na voditelja in komika Tadeja Toša, na njegov komentar pa še čakamo. Je pa pred dnevi Toš na Twitterju zapisal: "Državljana Toša so ukinili ker je oddajo gledalo premalo ljudi .. Vidiš tak je to - danes si jutri te ni..."

Komentarjev 6
  • 1111 22:24 19.december 2013.

    ...As ti tud not padu" je bila edina odaja, ki sem jo gledal, saj sta Jure in Vlado bila z gosti zelo dobra, vse ostalo, pa ni omembe vredno!

  • dostvasmam 22:21 19.december 2013.

    Sem gledal 2x. Sicer je blo mal preveč zaigrano sve skup, ampak definitivno boljše kot razni vidi, peroti in predvsem slakonja.

  • Avatar Syn
    Syn 21:11 19.december 2013.

    Nikoli nisem in ne bom gledal nekih Slovenskih kvazi "pogovornih / humorističnih" oddaj, ker po samo dveh minutah gledanja postanem nervozen od idiotizma teh naših TV voditeljev in programa oddaj, ne glede za katero oddajo gre.