Magazin > VIP
16278 ogledov

Slaba mama? Ana Ivanović s tem posnetkom razburila

ana ivanović EPA
Pod njeno objavo so se takoj pojavile dobronamerne kritike.

Nekdanja teniška igralka Ana Ivanović in nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger sta pred tremi meseci postala starša. Sinčka sta poimenovala Luka. Svoj naraščaj športnika pred javnostjo skrivata, to je bil verjetno tudi razlog, da je Ana voziček pred fotografiranjem prekrila s cunjo. Posnetek je objavila na Instagramu in takoj se je oglasilo več oseb, ki so lepotico posvarili, da je takšno početje za otroka lahko zelo nevarno.

 

Early morning walks with my boys 💙

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on


"Se zavedaš, da se v vozičku poveča temperatura, če ga prekriješ? Nevarno,“ je nekdo pokomentiral njeno objavo, neki drugi komentator pa je dodal, da je bilo nedavno dokazano, da se voziček segreje za kar 10 stopinj, kadar je prekrit s cunjo.

Ena od Aninih sledilcev je komentatorje pomirila. Izpostavila je, da je bila fotografija posneta zjutraj v Čikagu, kjer se s hujšo vročino ob zgodnjih jutranjih urah zagotovo ne spopadajo. "To so počele tudi naše mame in smo preživeli. Mislim, da je to storila le zato, ker sina ne želi pokazati,“ je še dodala.

Ana Ivanović Magazin Takšna je Ana Ivanović en teden po porodu
Komentarjev 3
  • Majazmaja 12:32 04.julij 2018.

    A ne delajo tega mame tudi pri nas? Ko se sprehajaš po mestih, ima mnogo mam tako prekrite vozičke, pa se nihče ne vtika. So se pa vtikali v mojo svakinjo, ki je Norvežanka in otrok ni tako pokrivala ju ...prikaži več povijala in ju je 'vlekla ven v najhujšem mrazu' - tako delajo pri njih in preživela je ona in preživela sta moja nečaka - zdaj sta tako odporna, da hujšega od lahkega prehlada še nista imela. V vrtec sta šla s 13. meseci.