Magazin > VIP
19264 ogledov

Slaba novica: Kako bo princesa Charlene prebavila še ta šok ...

Princesa Charlene Profimedia
Po vseh lanskih udarcih usode je monaško princeso Charlene doletel še ta šok.

Več kot osem mesecev je bila zaradi vnetja ušesne votline ločena od Monaka in družine. Le nekaj dni po prihodu domov je morala princesa Charlene spet spakirati kovčke in odpotovati, tokrat v Švico, kjer se je zdravila zaradi hude izčrpanosti. 

Marca se je vrnila domov in javnost ob velikonočnih praznikih presenetila z novimi družinskimi fotografijami, za katere verjetno upa, da bodo utišali zlobne jezike, ki še vedno govorijo, da je njen zakon s knezom v krizi. 

42-letna mama dvojčkov pa ne pride do miru. Sedaj jo je doletel nov šov. Njenemu tesnemu svetovalcu, duhovniku Williamu McCandlessu, zaradi razpečevanja otroške pornografije grozi 60 let zapora. McCandless, ki ima v palači celo svojo pisarno, naj bi v Monaku s spleta snel fotografije otrok in jih odnesel v ZDA. VIP poroča, da nekateri posnetki kažejo celo posilstvo in mučenje otrok.

Charlene obtožb še ni komentirala. 

Komentarjev 1
  • radovednica 08:09 28.april 2022.

    Ne, ta far je njen ljubček in noben svetovalec. A svetovalec za orgijske zadeve? Ni čudno, takale baba pa že ne bo gledala zavaljenega starčka, pa tudi če je princ. Dol z vsemi monarhijami po Evropi in še kje. Razen ...prikaži več Haremov, to je edino pametno!!!