Magazin > VIP
6657 ogledov

Slaba novica: S to potezo sta se Meghan in Harry od dvora še bolj oddaljila

harry, meghan markle Profimedia
Sta s tem "zacementirala" svoj izstop iz kraljeve družine?

Zakonca Sussex marca čaka pomemben sestanek s kraljico. Pregledali bodo, ali sta se držala pravil in dogovorov, s katerimi sta se strinjala lani, ko sta odstopila kot vidnejša člana dvora. Med drugim sta tudi obljubila, da ne bosta sklepala poslov, ki bi lahko škodila monarhiji. Tega se sicer nista držala – saj sta "v posteljo skočila s sovražnikom". Z Netflixom, ki snema serijo Krona, ki je dvoru trn v peti, sta namreč podpisala večmilijonsko pogodbo. 

Pogovarjali pa se bodo tudi o njuni vrnitvi na dvor oziroma o dokončnem odhodu. Glede nato, da sta s Spotifyem sklenila pogodbo in bosta zanj snemala podkaste, nič ne kaže na to, da se nameravata vrniti v staro službo.

Poleg tega pa sta naredila še en korak k še večji svobodi. Ločila sta se od odvetniške družbe Harbottle & Lewis, ki predstavlja monarhijo. Njuno fundacijo Archewell bodo zastopali odvetniki odvetniške pisarne Fieldfisher

Kraljeve vire je Harryjeva odločitev presenetila, saj je odvetniška družba tudi njega že večkrat zastopala. "Ta korak lahko kaže na to, da se ne nameravata vrniti. Izbira odvetnikov je dvoru zelo pomembna in Gerrard Tyrrell, eden od partnerjev, je predstavljal koristno in nevtralno vez med dvorom in zakoncema Sussex,“ je za Daily Mail povedal vir blizu dvora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.