Magazin > VIP
19929 ogledov

Slaba volja: Zato sta Meghan in Harry predčasno zapustila Veliko Britanijo

princ harry, meghan markle
1/3
Profimedia
Po prihodu domov je bil videti slabe volje.

Princ Harry je z družino pretekli teden pripotoval v Anglijo, da bi s celo državo proslavil kraljico Elizabeto II., ki je praznovala platinasti jubilej. Kraljico je s svojim obiskom seveda močno razveselil, saj je lahko končno spoznala svojo pravnukinjo Lili, ki je po njej dobila ime in je v soboto dopolnila eno leto. Lilibet je namreč kraljičin vzdevek. 

Čeprav sta se Harry in Meghan pogumno smejala v kamero, pa jima menda ni bilo prav, da sta morala dogodke spremljati "iz druge vrste". Ko sta odstopila kot vidnejša člana dvora, sta izgubila veliko privilegijev. Kraljica jima na primer letos med parado ni dovolila priti na balkon. Tudi princ Andrew si je s škandalom okoli pedofila Jeffreyja Epsteina zapravil to čast.

Na to, da ne igrata več "prve violine", se morata zakonca Sussex očitno še navaditi. To naj bi bil tudi razlog, da sta Veliko Britanijo predčasno zapustila. Nedeljskega dogodka pred Buckinghamsko palačo si nista več ogledala, poročajo mediji. Mnogi so pričakovali, da se bosta brata ob tej priložnosti pogovorila in zakopala bojno sekiro, a se to menda ni zgodilo. Oboževalcem tudi ni ušlo, da je Meghan demonstrativno pogledala stran, ko se je v cerkvi mimo nje sprehodila Kate Middleton ... Veliko nasmejanih fotografij za družinski album tokrat verjetno niso posneli.

Paparaci so družino Sussex v nedeljo zgodaj dopoldne ujeli v vozilu na letališču v ZDA. Harry je bil videti zamišljen. 

 

Komentarjev 1
  • Jeannette_Ross 10:38 08.junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦