Magazin > VIP
12123 ogledov

Slabe novice: Mož pobegle japonske princese spet razočaral ...

japonska princesa mako Profimedia
Tudi v drugo ni šlo ...

Mož japonske princese Mako, Kei Komuro, je imel za svojo ženo in delodajalca slabe novice. Že drugič je padel na pravosodnem izpitu.

Kot poroča Japan Times, je Komuro odvetniško pisarno Lowenstein Sandler, kjer od svojega študija na univerzi Fordham dela kot pripravnik, že obvestil o slabi novici. "Na žalost izpita nisem opravil. Manjkalo mi je le pet točk. Na naslednji izpit bom šel julija. Zelo se bom potrudil," naj bi zapisal v sporočilu delodajalcu. 

V zvezni državi New York lahko kandidat pravosodni izpit opravlja večkrat, a Reuters poroča, da nekatere odvetniške pisarne v svojih vrstah ne želijo pravnikov, ki so na izpitu padli več kot enkrat. Če Komuro tudi julija ne bi imel sreče, bo moral ZDA zapustiti, poroča Gala. V tem primeru bi bil namreč ob službo, ki jo potrebuje za delovno vizum.

Kot je znano, sta se Kei in Mako poročila oktobra lani. Poroka ni bila razkošna, saj se princesina starša z njo nista strinjala. Mako se je morala namreč za ljubezen odpovedati nazivu. Sedaj kot prostovoljka dela v muzeju v New Yorku. 

Komentarjev 2
  • ksenija7 17:04 23.april 2022.

    Pozdravljeni, Želim vam dati darilo nekomu resnemu. Elektronski naslov: curmank39@gmail.com prosim odgovori mi

  • ksenija7 17:04 23.april 2022.

    Pozdravljeni, Želim vam dati darilo nekomu resnemu. Elektronski naslov: curmank39@gmail.com prosim odgovori mi