Magazin > VIP
1702 ogledov

Slabe novice: Robbie Williams mora tolažiti svojega očeta

pete conway
Pevcu naj bi bilo neprijetno, čeprav za očetovo nesrečo ni kriv.

Oče pevca Robbieja Williamsa preživlja težke čase. Petu Conwayu je namreč zbežala 25 let mlajša žena Melanie, s katero je bil osem let v zvezi, pred petimi leti pa sta se poročila.

Melanie, ki s Petom menda ni nikoli živela pod isto streho, se je zagledala v prijatelja svojega slavnega pastorka, s katerim se namerava preseliti na Florido. Robbieju naj bi bilo zaradi tega zelo neprijetno, zato poskuša biti čim več z očetom in ga razvedriti. Med drugim ga je zvlekel na oder med šovom X Factor, Pete pa je sina pospremil tudi na milanski teden mode.

Oče in sin sta si že od nekdaj zelo blizu. Pete je ženo in Robbieja zapustil, ko je bil zvezdnik star tri leta, da bi kot umetnik potoval po Veliki Britaniji. Tega mu Robbie ni zameril, je pa ta izkušnja vplivala na njegovo kariero. 

Komentarjev 1
  • Bella_Torrens 17:27 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži veeč dohodka na spletu od doma, kot sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com