Magazin > VIP
38 ogledov

Slabo kaže s poroko Anistonove

Justin Theroux Jennifer Aniston FameFlynet
Jennifer Aniston in Justin Theroux sta se lotila priprave predporočne pogodbe.

"Pogodba je že skoraj pripravljena,“ naj bi povedal Jenniferin dobri znanec. Igralca pa sta pri sestavljanju naletela na manjšo oviro, zaradi katere bi se lahko datum poroke pomaknil daleč v prihodnost.

Ameriški ponudnik video vsebin prek spleta Netflix je začel januarja spet predvajati Jenniferino serijo Prijatelji, plačilo za ponovitve pa bo Anistonova dobila šele prihodnje leto. Ker pa v Kaliforniji velja zakon, da se celotno premoženje, ki ga par nakopiči tekom zakona, razdeli na pol, je Anistonovi zelo pomembno, da denar dobi še pred poroko.

Da se Anistonova boji za svoj denar, je razumljivo. Igralka je "težka“ 88 milijonov evrov. Justin, ki se za svoje zelence ne boji, saj je njegovo premoženje občutno manjše od zvezdničinega, razburjenja in zavlačevanja menda ne razume, bo pa podpisal vse, kar mu bodo pod nos pomolili igralkini odvetniki, poročajo mediji.

Bo Jennifer počakala na denar ali bo z Justinom še letos in tako še pred izplačilom stopila pred oltar?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.