Magazin > VIP
214 ogledov

Slabo zdravje: Esmeraldo iz Ljubezni na seniku preživlja mama

esmeralda rupnik Facebook
Se spomnite Esmeralde Rupnik iz šova Ljubezen na seniku? 53-letnica ima hude zdravstvene težave. Desne roke skorajda ne more dvigniti.

Gledalcem šova Ljubezen na seniku se je zagotovo najbolj vtisnila v spomin zabavna in iskrena Esmeralda Rupnik, ki se je borila za srce kmeta Florijana. Iskrena 53-letnica je za Žurnal24 povedala, da ji trenutno ni najlažje. Že pet let je namreč brez službe. Gostilničar, pri katerem je delala kot kuharska pomočnica, je namreč šel v stečaj.

Četudi bi se našlo kakšno delo zanjo, pa ga trenutno ne bi mogla sprejeti, saj ima hude zdravstvene težave - desne roke ne more dvigniti višje od kolka. "Imam hudo kalcinacijo desne rame in vnetje vezivnih tkiv. Čakam na magnetno resonanco, ki bo pokazala, ali bo potrebna operacija. Hvala bogu, da imam mamo, ki skrbi zame. Sicer tudi njej ni lahko, saj je tudi ona bolna. Živim od mamine pokojnine in skupaj se prebijava iz meseca v mesec,“ nam je zaupala Esmeralda, ki pa kljub temu ostaja polna optimizma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.