Magazin > VIP
47823 ogledov

Sladke novice pri Steffi Graf in Andreju Agassiju

andre agassi, steffi graf Profimedia
Spet se bosta poročila.

Nekdanja teniška igralca Andre Agassi in Steffi Graf sta poročena že od leta 2001 in veljata za srečen par, ki svojo zasebnost in tudi zakon varuje.

Zvezdnika naj bi sedaj sklenila, da ob 20. obletnici poroke spet stopita pred oltar in si večno zvestobo obljubita še enkrat. Kot poroča Bild, želita nadoknaditi vse, kar na njuni prvi poroki, ni bilo mogoče. Steffi je bila takrat visoko noseča. Le štiri dni po poroki, na kateri sta bila le Nemkina mama in matičar, je povila sina Jadena, dve leti pozneje se je družini pridružila hči Jaz Elle

Agassi je v svoji biografiji Open razkril, da se je v Nemko zaljubil že mnogo let pred njunim prvim snidenjem. "V Steffi sem zaljubljen, odkar sem videl njen intervju za francosko televizijo. Prevzela me je njena naravna lepota.“

Zbližala pa sta se šele leta 1999, ko si je med skupnim treningom s telesa strgal majico. "Bilo je nespodobno, a bil sem obupan,“ se je pošalil. Ko jo je nato povabil na večerjo, ga je Steffi zavrnila. V zmenek je privolila je šele več mesecev pozneje. Na srečo je bil Agassi vztrajen. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.