Magazin > VIP
28034 ogledov

Sladke novice pri Zali Djurić?

zala djurić Instagram
Strma kariera in sreča v ljubezni.

Zala Djurić se lahko pohvali z mnogimi talenti, ne le z igralskim. Pred leti je napisala pesniško zbirko Zbrka, dve leti nazaj pa je izdala pravljico z naslovom Samorog Samo. 

"Idejo, da napišem pravljico za otroke, mi je dal fant, rekoč, da sem po duši radostna in otročja in bi se zato otrokom lahko lepo približala. Na pobudo sem se odzvala in takoj naslednje jutro mi je skozi glavo šinila slika samoroga Sama. Hitro sem šla za računalnik in se vrgla v pisanje. Pravljica o Samu je bila nekaj dni za tem že končana, seveda pa sem jo nato se nekaj tednov prebirala in popravljala,“ je takrat povedala za Žurnal24.

Naglo se vzpenja tudi mladenkina igralska kariera. Hrvaški mediji so bili polni hvale za mlado igralko, ki je bila ena od zvezd nedavnega puljskega filmskega festivala. "Kot v Hollywoodu: Zala Djurić je bila modna zvezda rdeče preproge v Pulju," je članek o njej naslovila revija Gloria. Zala je tam predstavila kar dva filma. Nastopila je v otvoritvenem hrvaškem filmu Šesti avtobus, obiskovalci festivala pa so jo videli tudi v slovenskem božičnem filmu Kapa. Čestitke so na mestu, a menda ne le za njene karierne uspehe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Revija Lady poroča, da je Zala že nekaj časa zaročena, pretekli teden pa naj bi s prijateljicami na Obali praznovala dekliščino. Zalo smo vprašali, ali informacije medija držijo. Žal nam na vprašanje ni odgovorila, saj varuje svoje zasebno življenje.

O njenem partnerju ni veliko znanega. Javnosti ga je predstavila na podelitvi naziva Femme fatale leta 2019. 

"Obstaja. Ni iz industrije in zlobnih medijev ne tolerira tako kot jaz. Zato ga ni na mojih socialnih omrežjih. Prav tako: On je moje vse in ga že pogrešam," je zapisala ob skupnem posnetku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

 

Komentarjev 12
  • Avatar Lucinda_Binney
    Lucinda_Binney 16:18 28.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .................... >>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com

  • Dusan12 12:02 28.julij 2022.

    Ker simulira bolečio v, je že ata tako reku, …

  • Roberta_Bordelon 11:38 28.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od domaa plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦