Magazin > VIP
56 ogledov

Slak izrinil Tednik

Po Trenjih in Svetu bo Uroš Slak sedaj vodil Poglede Slovenije. Žurnal24 main
Tednik. Po 28 letih ga zaradi Slakove in Travnove oddaje prestavljajo na ponedeljek.

"V četrtek ob 20. uri je pred malimi zasloni od 200 tisoč do 250 tisoč gledalcev, ki jih ima Tednik. Na te bo ciljala nova oddaja, ki tako ne bo začela z ničle, ampak z visokim ratingom," je odločitev programskega sveta RTV Slovenija (RTVS), da pogovorno-informativno oddajo Uroša Slaka in Bojana Travna z

Ali bo Tednik zadržal gledalce ali se bodo preselili, je vprašanje in je težko predvideti.
Janko Šopar, voditelj Tednika

delovnim naslovom Pogledi Slovenije jeseni uvrstijo v četrtkov termin, komentiral voditelj Tednika Janko Šopar.

Traven: Pojma nimam
O tem, da bodo Pogledi Slovenije uvrščeni v Tednikov termin, ta pa bo predstavljen na ponedeljek ob 20. uri, Bojan Traven, ki je na RTVS z Urošem Slakom pred kratkim presedlal s Kanala A, včeraj "ni imel pojma", Slaka pa nam ni uspelo priklicati na telefon.

"Seveda se s tem ne strinjam. Tednik je edina oddaja, ki ima tako dolg, 28-letni staž. Gledalce smo na to navadili, to je tradicija. Vodstvo je za to odgovorno in že ve, kaj dela," pa je o novem ponedeljkovem terminu Tednika dejal Šopar, ki ostaja voditelj Tednika.

Polemiko ukinjajo
Zaradi prestavljenega Tednika, kot potrjujejo tudi na RTVS, ukinjajo oddajo Polemika.

Po nekaterih informacijah naj bi se enako zgodilo tudi s Piramido, njena voditeljica Erika Žnidaršič pa naj bi poleg Šoparja prevzela vodenje Tednika, vendar na nacionalki odgovarjajo, da Piramida v septembru ostaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.