Magazin > Film & Glasba & TV
62 ogledov

Slakonja TV3 dal odpoved

Scena 05.02.13, klemen slakonja, foto: tv3 medias TV3 Medias
Klemen Slakonja se z ekipo, s katero je na TV3 Medias ustvarjal oddajo Zadetek v petek, seli na Pop TV.

TV3 Medias naj bi po poročanju Požareporta načrtoval še 16 nadaljevanj oddaje Zadetek v petek, a iz tega ne bo nič. Klemen Slakonja je namreč v enem stavku, ki ga je šefom poslal po pošti, dal odpoved. S svojo ekipo se seli na Pop TV. Za Žurnal24 so na največji komercialni televiziji potrdili le, da se s Slakonjo pogovarjajo, več pa niso želeli izdati.

Producent oddaje Zadetek v petek Bine Bizilj naj bi vodstvu TV3 priznal, da odhaja na Pop TV, ker so ekipi ponudili "boljše pogoje“, še piše Požareport. Po navajanju portala naj bi Slakonja z odpovedjo kršil pogodbo, ki predvideva, da lahko avtor, torej Slakonja, pogodbo odpove samo, če bi TV3 kršila določbe podpisane pogodbe. To pa naj se ne bi zgodilo. Imeli pa bi veliko razlogov, če seveda držijo navedbe Požareporta. Slakonja naj bi si zadnje čase namreč izmišljeval vedno nove zahteve, ki so mu jih na TV3 sicer izpolnili. "Po vsem sodeč je Slakonja mrzlično iskal 'razloge' za odpoved veljavne pogodbe s TV3, kar naj bi menda 'svetovali' pravniki Pop TV,“ piše omenjeni portal.

Da lahko zaradi prebega h konkurenci nastanejo težave, naj bi se zavedal tudi Bizilj, ki se je menda pohvalil, "da so jim na Pop TV zagotovili, da jim bodo pravno stali ob strani in sprejeli vse obveze, ki bi nastale ob morebitnih težavah pri prebegu Klemna Slakonje“.

Pri TV3 Medias smo poskušali preveriti, ali res nameravajo sprožiti tožbo, a na odgovore še čakamo. Priklicati smo poskušali tudi Slakonjo, ki se na naš klic ni odzval.

Komentarjev 7
  • Kaja Kretič 12:12 18.avgust 2013.

    nvem zakaj taka galama, če j dau odpoved? kokr vem jo lahko daš v vsaki normalni službi..torej mi ni jasno zakaj kršil zakon? pa sej tm ni meu neke gledanosti ...in verjetno mu tudi ni ravno ležalo 1krat na mesec ...prikaži več it v beograd sam oddaje snemat..je že prav da je šel na pop tv :)

  • Mrcina 15:35 16.avgust 2013.

    Meni se je njegova oddaja zdela čisto zanič. Enkrat sem jo skušala gledati, pa je nisem gledala do konca. Prav nič me ni pritegnila.

  • zic 14:50 16.avgust 2013.

    bil je čudovit, tako kot si napisal vse ostalo popolnoma mimo, če ne bi bil tako dober, še tega ne bi bilo...všeč pa mi je da enkrat nekdo nategne to TV3, da ne bo samo ona nategovala zaposlene.