Magazin > VIP
45 ogledov

Slash nehal kaditi zaradi mame

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Nekdanji kitarist skupine Guns N' Roses se je zaradi svoje mame odločil, da preneha kaditi.

Potem ko je pred enim letom zaradi raka na pljučih umrla mati slavnega kitarista Ola Hudson, se je Slash odločil, da prekine z nevarno razvado. Obenem je imel še močno pljučnico, kar je bil še dodatni razlog, da odneha.

"Ne kadim že eno leto. Prvič sem nehal kaditi, ko sva z ženo dobila otroka in mi je rekla, da otrok smrdi kot pepelnik. Tako sem poskusil in se cigaret nisem dotaknil eno leto, potem pa sem jim spet podlegel. Nato mi je umrla mama in zbolel sem za pljučnico. Bil bi res trmast, če bi še naprej kadil," je povedal kitarist s pravim imenom Saul Hudson.

Slash, ki ima s svojo ženo Perlo Ferrar dva sinova, je kadil vse življenje. Pravi, da ni imel velikih težav pri odvajanju, opazil pa je, da mora vedno s čim zamotiti svoje prste.

44-letnik pa se je odpovedal tudi alkoholu in drogam. Če je nehal piti, se je nato drogiral in obratno. "Čist" je tako že štiri leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.