Magazin > VIP
60 ogledov

Slavica je pretepala Bernieja

V zakonu je menda Slavica nosila hlače ... (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Biografija Bernieja Ecclestona razkriva, da naj bi ga njegova nekdanja žena Slavica pretepala in zlorabljala.

Slavica in Bernie sta se spoznala leta 1982, ko je ona kot manekenka delala v italijanski Monzi v boksu takratnega svetovnega prvaka v Formuli 1 Nelsona Piqueta. "Izgini! Ženske tu nimajo kaj početi," je menda Bernie nadrl Slavico, ki pa mu je zabrusila, da ima vso pravico biti tam. "Približaj se mi, pa te bom udarila,'' mu je menda odvrnila. Na Bernieja je njena odločnost naredila vtis, na spletni strani še poroča hrvaški spletni portal 24sata.

Znašala se je nad njim

Tom Bowen, avtor Berniejeve biografije, Slavico opisuje kot nasilno, posesivno in ljubosumno žensko. "V pisarno je prišel z modrico na očesu, saj je Slavico razjezilo to, da se je družil z neko manekenko," razkriva Bowen. Ljubosumna Slavica naj bi nekoč Bernieja v avtomobilu celo zlasala in mu glavo “zabila” v steklo, ker naj bi prehitro vozil. "Bernie in Slavica sta se ves čas prepirala. On je človek, ki nikomur ne popušča, toda ona je vedno dosegla svoje," je v knjigi njun odnos opisal nekdanji prvak Formule 1 Nelson Piquet.

Noseča Slavica zagrozila
Avtor knjige še dodaja, da se je par srečal, ko je Bernie živel z drugo žensko, s katero naj bi bil v zvezi kar 17 let. Noseča Slavica mu je menda zagrozila, da nikoli ne bo videl otroka, če se ne poroči z njo, zato je Bernie leta 1984 svojemu dekletu v solzah povedal, da odhaja, ker je Slavica noseča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.