Magazin > VIP
77 ogledov

Slavka Bobovnika na Pop TV ne bo

Slavko Bobovnik viktorji Anže Petkovšek
Potem ko se je namigovalo, da bo voditelj Slavko Bobovnik RTV zamenjal za Pop TV, smo zdaj izvedeli, da do sodelovanja s komercialno televizijo ni prišlo.

Slavko Bobovnik, eden izmed voditeljev Odmevov in oddaje Tarča na RTV Slovenija, ne bo postal voditelj nove oddaje na televiziji Pop TV. To so nam zdaj tudi uradno sporočili s Pop TV. "Ves čas se pogovarjamo z ljudmi, ki imajo izkušnje in izrazijo željo po sodelovanju; eden izmed njih je bil Slavko Bobovnik. Do dogovora o sodelovanju ni prišlo," nam je povedala Katja Kovačič, predstavnica za odnose z javnostmi na Pro Plus.

Sprva se je govorilo, da bo Bobovnik vodil novo informativno oddajo, katere urednica bo Suzana Lovec, a po najnovejših informacijah bo na voditeljski stolček sedla Maja Čretnik Sodja, ki so jo gledalci prej lahko gledali v večernih oddajah 24ur. Iz službe za odnose z javnostmi so sporočili še, da bo osrednji novinar oddaje Jure Bračko, pri ustvarjanju pa bodo sodelovali tudi nekateri drugi novinarji iz uredništva 24ur.

Komentarjev 9
  • dragec 11:58 24.januar 2014.

    BRAVO

  • dragec 11:58 24.januar 2014.

    BRAVO

  • vladek 07:11 24.januar 2014.

    na SLOTV neznajo nič druzga ko samo ponavljat