Magazin > VIP
28 ogledov

Slavnega kuharja na nosilih odnesli z igrišča

Gordon Ramsay
1/4
FameFlynet Pictures
Slavni televizijski kuhar Gordon Ramsay je na dobrodelni zvezdniški tekmi v nedeljo utrpel hud udarec, zaradi česar je moral nogometno igrišče zapustiti na nosilih.

Slavni britanski kuhar Gordon Ramsay je v nedeljo sodeloval na dobrodelni nogometni tekmi med zvezdniki in nogometnimi legendami iz Anglije proti preostalemu svetu, na kateri zbirajo denar za Unicef. V ekipi z zvezdniškimi imeni, kot so Edward Norton, Mike Myers, Gerard Butler, Woody Harrelson in Michael Sheen, pa je moral žal že kaj kmalu po začetku zaključiti tekmo, saj je med igro skupil hud udarec nekdanjega igralca moštva Manchester United Teddyja Sheringhama. Ramsayja so nemudoma oskrbeli s kisikom in ga na nosilih odnesli z igrišča, zatem pa ga tudi odpeljali v bolnišnico na pregled. Na srečo jo je lahko že kmalu zapustil.

Ramsay sicer ni bil edini, ki jo je na tej tekmi skupil. Predčasno je moral zapustiti igrišče tudi igralec Will Ferrell, ki je v drugem polčasu utrpel poškodbo noge.

Dobrodelni dogodek je organiziral pevec Robbie Williams, zbrali pa so okoli štiri milijone funtov oziroma pet milijonov evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.