Magazin > VIP
16 ogledov

Slavni, ki so udrihali po bivših

John Mayer Žurnal24 main
Marsikatera zvezdniška ljubezen se ni končala mirno in z lepimi besedami. Poglejte, kdo vse je imel veliko povedati o svojem nekdanjem partnerju.

25-letna Crystal Harris je tik pred poroko zapustila očeta revije Playboy, 85-letnega Hugha Hefnerja. Tega ji sicer nihče ne more zameriti, a lepotička bi se po razdoru zaroke lahko obnašala malce lepše. Konec koncev je na Hefnerjev račun zelo lepo živela. A zajčica se je odločila za napad. Najprej je priznala, da jo Hefner ni nikoli privlačil. To nadvse presenetljivo izjavo bi ostareli Hugh verjetno še požrl, a blondinka je še izdala, da je seks s starčkom trajal dve sekundi in da ga nikoli ni videla golega.

Seks med Paris Hilton in Nickom Carterjem je verjetno trajal dlje kot dve sekundi, kljub temu pa sta se zvezdnika razšla, a ne v prijateljskem duhu. Carter je po koncu ljubezni Paris označil "za frigidno pijanko“, ki ne mara seksa. "Da bi bila v postelji samozavestnejša, se je napila ali vzela droge. Ponavadi pa je bila za seks preveč zadeta," je povedal pevec.

Zlobni pa niso le moški. Kim Mathers, nekdanja žena raperja Eminema, se je javno spravila na glasbenikovega najboljšega prijatelja – na njegov penis. "Nima velikega. Če hočeš seksati z Marshallom, s sabo vzemi modro tabletko. Sicer ne bo nič," je izdala.

John Mayer je svoje bivše dekle Jessico Simpson sicer pohvalil, a tega komplimenta zvezdnica ni bila prav nič vesela. "Seks z njo je bil nor. Če bi mi nekdo za seks z Jess računal 10 tisoč dolarjev, bi za noč z njo vse prodal."

Wilmer Valderrama v filmskem svetu ni najbolj uspešen, je pa zato pri ženskah izjemno priljubljen. Žal pa ima igralec predolg jezik. Medijem je med drugim izdal, da je Mandy Moore vzel nedolžnost, seks z Jennifer Love Hewitt pa ocenil z osem. Lindsay Lohan je po njegovih besedah v postelji odlična, Ashlee Simpson pa glasna. Zelo kavalirsko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.