Magazin > VIP
199 ogledov

Slavni otroci še slavnejših staršev

Marcia Cross je postala mama dveh ljubkih deklic, Eden in Savannah. Žurnal24 main
Porokam navadno sledijo otroci in tudi mnogi slavni so letos pričakali rojstvo svojih otrok.

Baby Boom je zajel cel svet in Hollywood ni nobena izjema. Potem ko je Angelina začela trend posvojitev, se zdi, da so mlajše zvezdnice ustvarile nov trend, saj se vedno mlajše odločajo za otroka.

Otroci igralcev
Patrick Dempsey ali McDreamy iz serije Talenti v belem je postal očka dvojčkoma Darbyju Galenu in Sullivanu Patricku. Kmalu za njim je dvojčici Eden in Savannah rodila Marcia Cross, Bree Hodge iz Razočaranih gospodinj. Tori Spelling, ki jo poznamo še iz serije Beverly Hills 90210, je marca rodila sina Liama in se pobotala z mamo. Sina je dobil tudi Kevin Costner. Zelo mlada je mamica postala Keisha Castle-Hughes, ki je sedemnajstletna rodila hčerkico. Keri Russell se je po februarski poroki junija veselila še rojstva sina Riverja, ki je le nekaj dni starejši od tretjega otroka Julie Roberts, dečka Henryja.

Salma naj bi se prihodnje leto poročila. © Getty Images

 
Mehiška igralka Salma Hayek je rodila hčerko Valentino Palomo , ki je njen prvi otrok. Prvorojenke sta se razveselila tudi Jason Priestley (Beverly Hills 90210) in eden najboljših igralcev golfa Tiger Woods . Milla Jovovich , ki se je spomnimo iz petega elementa, je tudi povila hčerko, medtem ko je Naomi Watts dobila sina. Očka je postal tudi Sascha Baron Cohen , ki je svetu predstavil Borata. Hčerko je dobila ime Olive . Brat igralke Kate Hudson in sin Goldie Hawn Oliver Hudson je postal očka malemu Wilderju , igralka Jenna Elfman pa mamica Storyja Eliasa . Eden tistih, ki so poroko kronali z otrokom, je tudi Usher , kateremu se je rodil sin Usher Raymond V . Dennis Quaid je postal očka dvojčkov, a se rojstva ni mogel veseliti, saj sta dvojčka skoraj izgubila življenje, potem ko sta dobila napačen odmerek zdravila.

Spajsice z naraščajem


Mel B je postavila Eddija na laž.

 
Leto 2007 si bo zagotovo zapomnila tudi Emma Bunton , Baby Spice, ki je rodila fantka Beauja . Še bolj kot rojstvo njenega sina pa je odmevalo rojstvo male Angel Iris , ki jo je povila Melanie Brown (Mel B). Angel Iris je hči igralca Eddija Murphyja , kar je morala Melanie dokazati na sodišču, saj Eddie hčerke sprva ni želel priznati. Kljub dokazanem očetovstvu pa Eddie, ki se namerava poročiti s svojo zaročenko Tracey Edmonds , ni pokazal zanimanja za malo Angel Iris.

Angelina Jolie in Brad Pitt sta letos posvojila triletnega dečka iz Vietnama, ki sta ga poimenovala Pax Thien Jolie-Pitt . Deček se je pridružil Maddoxu , Zahari in Shiloh . Angelina se je morala letos soočiti s smrtjo svoje matere, Marcheline Bertrand , ki je januarja umrla za posledicami raka. Novembra pa sta z Bradom trepetala za posvojenko Zaharo, saj naj bi se pojavila njena biološka mati in jo zahtevala nazaj, kar pa se je izkazalo za napačno.

Jamie Lynn Spears šokirala svet
Za nov škandal v družini Spears je tokrat poskrbela najmlajša hči Jamie Lynn Spears . Šestnajstletnica je vsemu svetu povedala, da prihodnje leto pričakuje svojega prvega otroka. Oče otroka, ki naj bi prijokal na svet junija, je tri leta starejši Casey Aldridge . Parček je veliko časa preživel skupaj, saj je Casey spremljal Jamie Lynn na snemanju nadaljevanke Zoey 101, v kateri igra najmlajša Spearsova. Producenti so izrazili podporo mlademu paru in že razmišljajo, kako bi vključili nosečnost v scenarij.

Mlada dva razmišljata o poroki. © Flynet/JLP

 
Britney sestrine nosečnosti ni želela komentirati, sta se pa zato odzvala njena starša. Lynn Spears je nameravala izdati knjige o vzgoji otrok, a so dogodek za nekaj časa prestavili. Lynn je zgodbo o hčerkini nosečnosti prodala reviji, s čimer pa se ne strinja Jamie Spears , ki je Lynn obtožil izkoriščanja otrok. Nekdanja zakonca Spears pa sta složno nastopila, ko je hčerka izrazila željo, da bi se poročila. Starši mladih dveh so namreč mnenja, da se s poroko ne mudi, vprašanje pa je, če jim bo uspelo prepričati Jamie Lynn, naj še malo počaka.

V pričakovanju

Prihodnost je težko napovedovati, napovemo lahko samo tiste dogodke, za katere sedaj že vemo, da se bodo zgodili. Eden takih dogodkov je zagotovo rojstvo otroka in z gotovostjo lahko rečemo, da bo naslednje leto privekalo na svet veliko otrok slavnih staršev. Med prvimi bo očka postal Chris Noth , ki ga poznamo kot Živino iz nadaljevanke Seks v mestu. Mamice bodo postale tudi pevki Christina Aguilera in Jennifer Lopez . Med igralkami se bodo veselile Courtney Thorne-Smith , Julliana Margulies , Melissa Joan Hart , Halle Berry , Jeri Ryan , Cate Blanchett , Toni Collette , Jodie Sweetin in Jessica Alba .

Bo Saša povila še enega dečka ali deklico? Počakati bo treba do maja. © BOBO

 
Prihodnje leto bo na svet pokukalo kar nekaj otrok znanih Slovenk in Slovencev. Petič bo postala mamica Saša Einsiedler , tretjič Ajša Vodnik in Renata Peterka , medtem ko se bo Žana z materinstvom spopadla prvič. Prvorojenca pričakujeta tudi Vesna Milek in Tinkara Kovač . Očka bo postal slovenski plavalec Emil Tahirovič , medtem ko bo Peter Mankoč postal stric.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.