Magazin > VIP
157 ogledov

Slavni so se vselili v hišo Big Brother

Big Brother Slavnih Nina Osenar
1/16
Žurnal24 main
Deset slavnih Slovencev je prvič prestopilo prag hiše Big Brother. V novem resničnostnem šovu bomo tako 70 dni med drugim gledali Jožeta Činča, Roka Kosmača, Sandro Auer in Ines Juranovič.

V Big Brother slavnih se je vselilo deset znanih Slovencev, ki bodo pod eno streho poskušali zdržati deset tednov. Estradniki, ki so pristali na sodelovanje v novem resničnostnem šovu, so:

Zmagovalec tretje sezone Big Brother bo prejel denarno nagrado v višini 150 tisoč evrov.

Jože Činč (televizijski voditelj), Sandra Auer (hči Stojana Auerja in pevka), Rok Kosmač (pevec), Nena Muršič (Miss Fitness 2009), Igor Misdaris (vodja skupine Šukar), Ines Juranovič (miss Hawaiian Tropic 2004 in Playboyevo dekle), zakonca Gena in Nana Zeneli (on je koreograf, ona pa glasbena menedžerka), Ida Vesel - Pia (erotična plesalka) in raper Zlatko.

Občinstvo v izjemno vročem Popovem studiu se je najbolj navduševalo nad odkrivajočim bisernim kostumom Osenarjeve in drugimi atributi ženskih udeleženk šova, najspodbudnejši aplavz pa je bil namenjen Zlatku, ki je med vsemi tudi najprepoznavnejši na domači estradni sceni.

 

V zavihku Galerija si oglejte fotografije udeležencev Big Brotherja slavnih.

Sicer je bilo vroče tudi Nani Zeneli, ki je v hiši navodila prekinila s padcem v nezavest. Najprej pretreseno občinstvo in komentatorji v studiu pa so se kasneje njeni nesreči na veliko presenečenje smejali.

Pravila so enaka

Slavne stanovalce bo vsak teden čakala nova naloga, prav tako pa bo vsak teden eden izmed njih moral zapustiti hišo.

 

V ponedeljkovih oddajah bo potekalo zaslišanje, kjer bodo gledalci znanim postavljali vprašanja, nato pa bodo sledile nominacije. Od torka do konca nedeljske studijske oddaje bo publika lahko glasovala, kdo od stanovalcev si ne zasluži več bivanja v hiši.

 

Ne bodo jim prizanesli

"Čeprav bo letos nagrada večja kot kdajkoli prej, Big Brother ne bo slavnim prav nič prizanesel. Obravnaval jih bo enako kot neslavne tekmovalce, ki se bodo morali podrediti njegovi volji tako kot vsi drugi. Gledalci pa ne smejo pozabiti, da so tudi oni del Big Brotherja – tako kot on lahko vse vidijo, vse slišijo in najpomembneje odločajo o tem, kdo naj zapusti hišo! Temelji oddaje ostajajo, a tako gledalce kot slavne letos čaka še več," je povedal kreativni producent Igor Bratož.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.