Magazin > VIP
86 ogledov

Slavni tračar piše o Mazejevi

Perez Hilton FameFlynet
Najbolj znan tračar na svetu Perez Hilton se je na svoji spletni strani razpisal o naši Tini Maze.

Vest o včerajšnji dvojni zmagi v smuku na zimskih olimpijskih igrah se je razširila po vsem svetu in o naši Tini Maze piše tudi slavni Perez Hilton. "Ženski smuk ni dobil ene zmagovalke, temveč dve!" je zapisal in dodal: "Slovenka Tina Maze in Švicarka Dominique Gisin sta dosegli popolnoma enak čas: 1 minuto in 41,57 sekunde! To se je zgodilo prvič! Nikoli prej še nista dve alpski smučarki prišli na cilj z enakim časom."

Perez pa je Tini namenil še malo več pozornosti, saj ni pozabil omeniti, da je za Slovenijo osvojila prvo zlato kolajno na ZOI, povzel pa je tudi njeno včerajšnjo izjavo ob zmagi in zraven ganljivo zapisal izdih: "Aww!"

Seveda ni pozabil omeniti še Američanke Julie Mancuso, ki je včeraj pristala na osmem mestu, in Lare Gut, ki je osvojila bron. Perez je iz srca čestital vsem omenjenim damam. Pod njegovo novičko se je nabralo kar nekaj komentarjev, med katerimi najbolj izstopa tale: "Tina ni samo odlična smučarka, tudi poje in je res zapeljiva!"

Komentarjev 2
  • Ecaf Koob 15:24 13.februar 2014.

    ne vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ampak VVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!

  • chamil 11:17 13.februar 2014.

    vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu