Magazin > VIP
245 ogledov

Slovenca v Londonu naredila celo "pizd*****"

london overdose
1/3
Youtube
Mariborski modni oblikovalec Marjan Krnjić in maneken Jožef Sraka sta se preselila v London in že prvi dan na noge spravila celo četrt.

London Overdose | Avtor: nn nn
"Komaj prideva v London in seveda cela 'štala'. Tokrat sem ga jaz malo pos***. Človek si samo cigareto prižge in že je pizd****;“ je povedal Marjan Krnjič, ustanovitelj znamke MK Exclusive, ki se je skupaj z manekenom Jožefom Srako pred kratkim odpravil v London, kjer želita dobra prijatelja uspeti v svetu mode.

Že prvi dan pa je prišlo do incidenta, ki je na noge dvignil celo četrt. "Pozabil sem, da so v Londonu verjetno zaradi preteklih požarov še vedno popolnoma prestrašeni in da zelo pazijo na požarno varnost. V stanovanjih imamo povsod požarne alarme, na katere sem pozabil. Prižgal sem cigareto in čez deset minut smo imeli okoli hiše polno gasilcev,“ je Marjan povedal za Žurnal24 in dodal, da mu na srečo ni bilo treba plačati nobene kazni.

Marjan in Jožef svoje dogodivščine v Londonu objavljata na spletnem blogu na YouTubu. Njuni resničnostni oddaji je naslov London Overdose. "London Overdose gledajo ljudje, ki so stari med 17 in 40 let. Praviloma ženske, so pa tudi moški najini redni gledalci,“ še pravi modni oblikovalec, ki se je v britansko prestolnico odpravil brez znanja angleškega jezika. "Res je, ne govorim angleško, kar je v Londonu nekaj čisto običajnega. Znanje angleščine je seveda nujno in če sem se je prej otepal, mi je sedaj že bolj pri srcu."

Čeprav je v Londonu v svetu mode konkurenca zelo velika, Marjan ostaja optimističen. "Težko bo, vendar imava bojni plan in verjameva, da nama bo uspelo!“

In kako se v Londonu preživljata? Jožef ima redno službo, ob kateri se pripravlja tudi na delo v manekenskih vodah, Marjan pa se preživlja kot stilist.

Komentarjev 6
  • Ferluci 23:07 23.november 2016.

    Dva balkanska bedaka.

  • Skippy 22:04 23.november 2016.

    In kaj potem? Veliko uspešnih Slovencev ni govorilo jezika države, v katero so se preselili.

  • sonyrio 18:15 23.november 2016.

    Modni oblikovalec, v mladih letih, ki gre v London pa ne govori angleško. A v šoli jo je pa prešpricu al kaj. Blamaža pa taka . Sploh glede na to, da v Sloveniji kar kakovostno angleščino učijo v šolah.