Magazin > VIP
186 ogledov

Slovenec, ki je bil zaročen z Natalie Wood

Natalie Wood Reuters
Oče grške princese Tatiane Blatnik je po rodu Slovenec, ki si je ime ustvaril v Venezueli. Ladislav Blatnik je bil med ženskami zelo priljubljen. Z igralko Natalie Wood je bil celo zaročen.

Ladisav Blatnik je bil v ZDA in Venezueli znan poslovnež slovenskega rodu. V Caracasu se je ukvarjal z izdelavo čevljev, s čimer si je pridelal pravo bogastvo. Njegov uspeh je odmeval tudi v ZDA, najbolj v Miamiju, kjer naj bi se družil s številnimi Playboyevimi zajčicami. Med drugim naj bi intimno prijateljeval z Jan Marlyn. Leta 1965 pa naj bi bil osem mesecev zaročen z igralko Natalie Wood. Kot piše The Times News, je bil Hollywood nad njeno odločitvijo, da razdre zaroko, šokiran. Glasno se je namreč namigovalo, da si bosta Natalie in Ladislav na potovanju v Švici obljubila zvestobo do groba. A Natalie si je iz neznanega razloga premislila. Po besedah nekaterih naj bi bila za konec kriva razdalja. Ladislav je namreč živel v Venezueli, kjer je njegov posel cvetel, Natalie pa v Los Angelesu. Obstajajo pa tudi teorije, po katerih se Natalie z Ladislavom nikoli ni nameravala poročiti, saj priimek Blatnik ni prav nič hollywoodski. Tako kot njen pravi priimek Zacharenko, ki si ga je dala zelo hitro spremeniti.

To sicer ni bilo prvič, da je Natalie razdrla zaroko. Z igralcem Warrenom Beattyjem je bila prav tako nekaj časa zaročena, nato pa mu je prstan vrnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.