Magazin > VIP
27 ogledov

Slovenec spet med favoriti za lento

mister Universe Slovenije
1/14
Žurnal24 main
Miha Dragoš, mister Universe Slovenije, po treh dneh neprestanih aktivnosti že velja za enega od favoritov na svetovnem lepotnem tekmovanju Mister Universe 2012 v Dominikanski republiki.

Svetovni lepotni izbor Mister Universe 2012 je v polnem teku. Miha Dragoš, mister Universe Slovenije, je skupaj z nacionalnim direktorjem Erikom Ferfoljo po 18 urah potovanja vendarle prispel v Dominikansko republiko. Tam je vse pripravljeno za lepotno tekmo leta, saj bo čez deset dni znano, kdo bo nasledil lanskega zmagovalca Venezuelca Juana Pabla Gomeza. Zdaj se Miha in ostali tekmovalci nahajajo v glavnem mestu Santu Domingu, kjer se že odvijajo številne aktivnosti, ki lepotce postavljajo na preizkušnjo. Postavni mladeniči iz vseh koncev sveta so do zdaj opravili številna fotografiranja in snemanja, deležni so bili predstavitvene novinarske konference in nočnega ogleda starega mestnega središča. V naslednjih dneh jih čakata nastop na odmevni modni reviji, kjer se bodo predstavili tako domači kot tudi tuji modni oblikovalci, in prvi vrhunec lepotne avanture, Best Body Competition.

Šepetajo se prve napovedi

Po treh dneh številnih aktivnosti in natrpanih urnikov se že oblikujejo prve napovedi. Slovenski mister Miha Dragoš ima težko nalogo – ubraniti zgodovinske uspehe, ki jih je lani dosegel Bojan Ilijanič. Mnogi menijo, da je sposoben ubraniti Bojanovo lento, kar bi bilo za malo Slovenijo prava senzacija. Miha se odlično počuti in ves čas je v ospredju."Tukaj sem zato, da se uvrstim čim višje. Vidim, da možnosti so. Zavedam pa se, da moram še naprej vse skupaj jemati na sproščen in zabaven način. Le tako lahko navdušujem in sem posledično opazen," pravi naš predstavnik. Ferfolja pa dodaja: "Lani smo se prebili med tiste, ki so že na začetku na očeh javnosti. To je za nas dobro, seveda pa si ravno zaradi tega ne smemo privoščiti napake. Trenutno nam gre odlično!" Poleg Slovenije sodijo med favorite še Venezuela, Španija, Peru in Dominikanska republika, v širši krog pa še Argentina in Panama.

Prvi škandali

Za prvi škandal svetovnega lepotnega izbora je poskrbel predstavnik Portorika. Fant je po enem dnevu aktivnosti padel v osebno krizo in depresijo. Ko so ga vprašali, naj jim razloži vzrok, ga tudi sam ni vedel. Nacionalni direktor Miguel Tirado pa je poudaril, da so se ti znaki pojavili prvič, saj je bil postavni lepotec izbran že pred letom dni in ves čas priprav je kazal vse prej kot labilen značaj. Zanimivo je tudi to, da si je prav mister Portorika delil sobo z našim predstavnikom Mihom Dragošem.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.