Magazin > VIP
58 ogledov

Slovenec v ameriškem šovu odvrgel oblačila

Ben Flajnik GG/FameFlynet Pictures
Eden najbolj zaželenih samcev v Ameriki, vinar s slovenskimi koreninami Ben Flajnik, se je v zadnji epizodi resničnostnega šova The Bachelor z eno izmed tekmovalk gol odpravil na kopanje.

V ljubezni in vojni je vse dovoljeno. Po tem reku se je verjetno ravnala ena izmed tekmovalk, ki se v ameriškem resničnostnega šovu The Bachelor potegujejo za srce trenutno enega najbolj zaželenih samcev v Ameriki, Bena Flajnika. V zadnji epizodi priljubljenega šova se namreč manekenka Courtney Robertson, ki očitno zelo dobro ve, kako razvneti moškega, in Ben znajdeta sama na plaži v Puerto Ricu ter se na njeno prigovarjanje slečeta do golega in se potopita v ocean.

To dejanje sicer ni bilo v skladu s pravili oddaje, vendar ga Ben vseeno ne obžaluje. "Če bi bil v Puerto Ricu z lepo žensko, s katero bi se sestajal in bi se želela gola kopati, bi bil norec, če bi jo zavrnil," je kasneje zapisal na svojem blogu. "Zame je bila to enaka situacija." Ben je sicer še dodal, da mu je žal za druge kandidatke, na katere v tistem trenutku ni pomislil, vendar obenem opravičil Courtneyjino vedenje: "Ne morem kriviti Courtney, da je šla s poti, da bi preživela več časa z mano – zato smo tukaj."

Komentarjev 1
  • allstarr111 10:50 07.marec 2012.

    Ta je bolj podoben latinosu kot slovencu.