Magazin > VIP
97 ogledov

Slovenija bulji v Suzanine prste

suzana
1/2
Planet TV
Bar. Odkar sta Joel in Ivona pokomentirala Suzanine prstke na nogah, Slovenci buljijo v Suzina stopala.

"Kokoš me v prste spominja na Suzano. Obe imata ogabne prste. Suzanini prsti so res podobni kokošim. Zgubane ima in nerealno debele za svojo postavo,“ je pretekli teden med obiskom kmetije izjavila Ivona, ki se ptičev zelo boli, še zlasti pa se ji gnusijo kokošje noge.

Da si je za tarčo posmeha izbrala Suzano, sicer nikogar ne preseneča, saj je znano, da mlada Ljubljančanka in Prekmurka nikoli ne bosta prijateljici. Je pa tudi res, da je Suzanine prstke pokomentiral tudi Joel, ki je izjavil, da Suzi ni ženska zanj, tudi zaradi stopal.

Suzanini prsti, ki sicer niso tako čudni, kot pravita barovca, pa postajajo vse bolj priljubljena tema na družbenih omrežjih.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:00 06.junij 2015.

    Jao...a folk res ne zna druzga kot na tak grd način se spravljat na nekoga. To zafrkavanje je na ravni osnovne šole in lahko pušča hude psihične posledice. Res grdo..namest da sočustvuješ s človekom ga daješ v nč zarad izgleda..ne ...prikaži več zarad obnašanja..izgleda. To morš bit pa res največji kreten da to nardiš, mogoče si najlepši na videz ampak po osebnosti si pa najgrši če to nardiš..pa si lahk še tok lep sam za mene si grd.