Magazin > VIP
324 ogledov

Slovenija ima novo starleto!

Sonja Plešnar mediaspeed
V slovenskem rumenem tisku se vse pogosteje pojavlja Sonja Plešnar. Zanimalo nas je, kdo pravzaprav je ta 27-letna temnolaska.

Slovenski rumeni mediji se sicer bolj kot z njenim delom ukvarjajo z videzom 27-letne Sonje Plešnar. Temnolaska namreč buri duhove predvsem s svojo starostjo, saj so nekateri mnenja, da ji je videti več kot 27 let. Sama se s tem prav nič ne obremenjuje. "Mislim, da če se imajo ljudje čas ukvarjati s tem, koliko sem stara, potem imajo res fenomenalno življenje. V glavnem, očitno sem jim zdim zanimiva,“ je za nas komentirala zadevo Sonja, ki sicer priznava, da rada skrbi za svoj videz, zato skuša živeti čim bolj zdravo.

Poleg veliko gibanja pa Sonja, ki dela tudi kot kozmetičarka, za svoj videz skrbi tudi s pomočjo raznih pomlajevalnih terapij, prehranskih dodatkov ter krem. V preteklosti pa se je ulegla tudi pod nož. Vendar navkljub temu, da so ji mediji sicer pripisovali že več lepotnih popravkov, sama priznava le eno spremembo na sebi."Jasno in glasno povem, da sem si dala povečati prsi, kar se pa tiče ostalega, pa je "mambo jambo“,“ pravi.

Sonja se sicer uveljavlja predvsem kot modna oblikovalka - trenutno pripravlja kolekcijo, ki jo bo v kratkem predstavila v Milanu, v zadnjem času pa se je podala tudi v svet glasbe. Pevske izkušnje si je sicer pridobila že v gospel zboru na Nizozemskem, kjer je včasih živela. Lani avgusta pa je posnela tudi duet z nekdanjim poslancem Bogdanom Barovičem z naslovom Galeb.

Komentarjev 10
  • primorka 16:44 15.julij 2015.

    Starleta z joški pod brado ! Mah....

  • McClain 08:10 23.junij 2012.

    to je čep od iberlaufa

  • Sandi Miladić 14:35 22.junij 2012.

    27 let? Zanimiva? In še komentira o življenju drugih? Kolko kurcov si potegnla skozi gobec krava usrana da si pršla tko visoko? Sorry samozavest je lepa stvar ma včasih žal ne pomaga. Sploh pa starleta???? :O dejmo no